18 Mayıs 2018 Cuma

İller Arasi Mesafe Hesaplama, Nereden Nereye Yol Tarifi



İller arası mesafe hesaplama ve Yol tarifi alma' da çığır açan site
Yolplani.com olarak sizlere her zaman güncel sürekli kendini yenileyen ve sürekli sizlerin işini nasıl kolaylaştırabilirim diye düşünen bir siteden bahsetmek istiyoruz.
Konu başlığında da geçtiği üzere amacımız iller arası mesafe ölçmek ama mesafe hesaplama yaparken de sizlere araba dışında gitmek istediğim yere başka hangi ulaşım araçlarıyla ve nasıl giderim bunu göstermektir. 
Sitemizin açılış ekranı:

Ana ekranda bulunan nereden nereye kutucuklarına seyahat etmek istediğiniz il veya ilçeleri açılan sekmeden seçip “Hesapla” butonuna bastıktan sonra aşağıdaki resimden görüleceği gibi size yol haritası çıkarır, haritanın üzerinde kaç km, kaç saat sürer ve tahmini yakıt maliyetinizi hesaplar.  Yan panelde de yol tarifi yapar. Bunun yanında sağ panelde gitmek istenen güzergah için bulunan alternatif ulaşım araçları neler ise icon eşliğinde size gösterir.

Örneğin yukarıdaki mesafe hesaplamasında İstanbul Ankara arası yol tarifi hesaplandı. İstanbul' dan Ankara' ya aracınız ile gitmek istediğinizde, aracınızın türüne göre 130-160 TL arası yakıt maliyetinizin olabileceği, toplam 450 km mesafe olduğu ve yaklaşık 4 saat 49 dakika içerisinde İstanbul' dan Ankara' ya araçla gidebileceğiniz hesaplanmıştır. 
Sağ panele bakarsak sitemiz bize ayrıca Ankara' ya uçak ve tren ile de gidilebileceğini uçak ile gidilmek istenmesinde hava alanlarının mesafelerini ve yol tariflerini, uçak bileti almak içinde linkle ilgili sayfamıza yönlendiriyor. Tren seçeneğinde ise  YHT hızlı tren saatleri ile tren saatleri, sefer süreleri, kalkış ve varış duraklarını ve  trenin kalkmasına kaç dakika kaldığını görüp ona göre yolplanı oluşturabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sürekli çalışıyor ve gelişiyoruz. Bizi takip etmeye devam edin!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.